Роден експерт коментира аткуалната тема с мигрантите у нас.Преди няколко дни

...
Роден експерт коментира аткуалната тема с мигрантите у нас.Преди няколко дни
Коментари Харесай

Експерт: Омар нито е на 15 години, нито е Омар

Роден специалист разяснява аткуалната тема с мигрантите у нас.

Преди няколко дни управителен чиновник на Министерство на вътрешните работи съобщи, че на денонощие се залавят по 1000 индивида мигранти. А в случай че следваме статистиката, че се залавят 7 пъти по-малко, в сравнение с минават, би трябвало да минават 7 хиляди на денонощие, само че това е невъзможна цифра. И въпреки всичко, те са задоволително доста, откакто след трагичния случай в Бургас бяха хванати към 150 в самия град. Всички тези изказвания, че страната ще отговори с цялата си мощност, са един огромен балон, тъй като е неприемливо рейс, снет от придвижване, да бъде закупен от Харманли, да се придвижи на 180 км. на изток, без никой да го забележи, заяви експертът по национална сигурност Славчо Велков в студиото на „ Денят ON AIR “ по " България Он Еър ".

Велков счита, че за границата ни би трябвало да ни се помогне с задоволително механически средства и пари.

„ Омар нито е на 15 години, нито е Омар. Неглижирахме казуса с Близкия Изток години наред, нямаме дипломат в Сирия. Канала го командва оня в Истанбул, който им взема документите, дава им парите и ги праща на избрани адреси в Европа ”, коментира той.

„ И по този начин по канала се навързват всякакви медиатори, в това число с присъединяване на такива, които би трябвало да си затварят очите, че е минал този рейс, че не са го видели. Как на идващия ден след гибелта на двете български момчета се появи нов рейс в Бургас? ", попита Славчо Велков, написа topnovini.bg.

Той напомни, че няма наказан мигрант, че е пресякъл нелегално границата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР